Stefanie Bussing

Foto door: Vesna Zuuring van Zie haar

Foto door: Vesna Zuuring van Zie haar

Mijn naam is Stefanie Bussing, de drijvende kracht achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’ en Healingpraktijk ‘The Reconection® ~ Essentie van Zijn’. Van huis uit Sociale Wetenschapper werkte ik enige tijd als adviseur op het gebied van organisatieverandering. Sinds 2006 ben ik me meer gaan richten op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Tegelijkertijd volgde ik opleidingen op het gebied van Coaching & Counseling, Systemisch Werk en Reconnective Healing & The Reconnection.

Het is mijn intentie mensen te begeleiden in hun groei naar een vitaal leven, waarin ze in vrijheid hun volledige potentieel kunnen verwezenlijken. Hierbij richt ik me specifiek op mensen met vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit in werk en organisatie en vragen rondom het leven met kanker.

Be all you can Be is ook mijn eigen levensmotto en dit blog neemt je mee in mijn eigen levensreis naar vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap en de rol die Indonesië daarin speelt. Het geeft een kijkje in mijn leven en in de samenhang tussen mijn familie historie, mijn eigen ondernemerschap, de vrouwelijke ondernemers in Indonesië, Microkrediet voor Moeders en hoe dit allemaal samenkomt in de Female Leadership Journey naar Indonesië.

Ook na de fysieke reis zal ik Microkrediet voor Moeders Indonesië blijven steunen door een deel van mijn omzet hieraan te doneren.

Voor meer informatie over mijn bedrijf kijk je op mijn website of mail/bel naar stefanie@beallyoucanbe.nl /06 48 10 27 16.

Meer informatie over Microkrediet voor Moeders vind je op http://www.microkredietvoormoeders.org

Graag ontmoet ik je.

Stefanie Bussing,

Plaats een reactie